Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö myönsi taitoluistelijoille avustusta lasten luistelukoulun osallistumismaksujen alentamiseksi

18.12.2023

Huippu-uutisia! Olemme saaneet hienon avustuksen, jolla voimme alentaa lasten luistelukoulun osallistumismaksuja ja hankkia lainaluistimia perheen pienimmille!

Lohjan taitoluistelijat ovat saaneet Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiöltä avustusta lasten luistelukoulun osallistumismaksujen alentamiseksi ja lainaluistimien hankintaan. 

Lisäksi seura aloittaa yhteisen luistelukoulun yhteistyössä Lohjan Apple Tree Ringette -seuran kanssa! Haluamme yhdessä kannustaa lapsia mukaan iloiseen harrastukseen. Luistelutaito ja sen tuoma ilo kuuluu kaikille.

Alapuolella lisätietoja kevään 2024 luistelukouluista

5-7 -vuotiaiden lasten luistelukoulu

sunnuntaisin klo10-11

Hinta: 60€ / lapsi

Ilmoittautumiset ja tiedustelut ringette.lohja@gmail.com

Luistelukoulu on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia luistelun perustaidon. Tunneilla harjoitellaan perusluistelutaitoa leikkien, temppuratojen ja pelien avulla. Tärkeintä tunneilla on innostunut ja iloinen ilmapiiri, jossa jokaisella lapsella on turvallinen olo oppia yhdessä ystävien kanssa. Harjoituksiin kuuluu myös ringettemailalla ja renkaalla tehtäviä harjoituksia sekä mahdollisuus osallistua taitoluistelijoiden kevätnäytökseen. Tunneilla on mukana sekä ringette- että taitoluisteluohjaaja. 

 

3-6-vuotiaiden lapsi-vanhempiluistelukoulu

torstaisin klo17-17:45

Hinta: 60€ / lapsi+vanhempi

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: lohjantaitoluistelijat@gmail.com

Lapsi-vanhempiluistelukoulu on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tunneilla harjoitellaan perusluistelutaitoa leikkien, temppuratojen ja erilaisten paritehtävien avulla. Tärkeintä tunneilla on innostunut ja iloinen ilmapiiri, jossa jokaisella luistelijalla on turvallinen olo oppia yhdessä ryhmän kanssa. Lisäksi ryhmällä on mahdollisuus osallistua taitoluistelijoiden kevätnäytökseen. Tunnille voi osallistua myös mummin tai kummin kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!