Harrastajat

Tervetuloa harrastamaan taitoluistelua mukaviin ja kannustaviin harrasteryhmiimme.

 

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta!

 

Harrasteluisteluryhmissä harjoitellaan monipuolisesti taitoluisteluelementtejä ja perusluistelutaitoa. Harrasteryhmät osallistuvat kausittain seuran näytöksiin omalla ryhmäohjelmalla. Valitse ilmoittautumisessa, kuinka monta kertaa viikossa haluat harjoitella. 

Harrasteryhmäläiset eivät osallistu taitoluistelun kilpailuihin, mutta halutessaan voivat osallistua erilaisiin leikillisiin improvisaatiokilpailuihin.


1 krt/vko jää + 1 krt/vko oheinen
2 krt/vko jää + 1 krt/vko oheinen
3 krt/vko jää + 1 krt/vko oheinen

 

 

Vakuutukset ja lisenssi

Taitoluisteluliitto edellyttää luistelupassin hankkimista. Alle 15-vuotiaat, kerran viikossa luistelevat kuuluvat luistelukoulupassin piiriin, joka hoidetaan seuran puolesta. Harrasteryhmässä 2 kertaa viikossa tai useammin luistelevan tulee hankkia luistelupassi itse.  https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

 

JÄÄ
Harjoittelu jäällä muodostuu askel-, piruetti-, hyppy- sekä liukuharjoittelusta. Tunnin rakenne koostuu alkulämmittelystä ja tekniikkaharjoittelusta. Lopputunnista leikitään, pelataan ja tehdään ryhmän lempijuttuja toiveiden ja vaihtuvan teeman mukaan.

 

OHEISET
Taitoluistelijoiden harjoitteluun kuuluu jääharjoittelun lisäksi oheisharjoittelua, jossa luistelijat harjoittelevat ikään sopivalla tavalla yleisiä liikuntataitoja, fyysisiä ominaisuuksia sekä lajitaitoja. 
Oheisharjoittelu helpottaa ja nopeuttaa jäällä oppimista.

Oheisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan niihin on mahdollista osallistua silloin, kun se perheen aikatauluun sopii. Harrastajiemme oheiset sisältyvät aina kausimaksuun

Tarkemmat tiedot jää- ja oheisharjoittelsuta täältä.