Harrastajat

Tervetuloa harrastamaan taitoluistelua mukaviin ja kannustaviin harrasteryhmiimme.

 

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta!

 

Harrasteryhmäläiset eivät osallistu taitoluistelun kilpailuihin, mutta halutessaan voivat osallistua erilaisiin leikillisiin improvisaatiokilpailuihin. Harrasteryhmät osallistuvat kausittain seuran näytöksiin omalla ryhmäohjelmalla. Valitse ilmoittautumisessa, kuinka monta kertaa viikossa haluat harjoitella.


1 krt/vko jää + 1 krt/vko oheinen
2 krt/vko jää + 1 krt/vko oheinen
3 krt/vko jää + 1 krt/vko oheinen

 

 

Vakuutukset ja lisenssi

Taitoluisteluliitto edellyttää luistelupassin hankkimista. Alle 15-vuotiaat, kerran viikossa luistelevat kuuluvat luistelukoulupassin piiriin, joka hoidetaan seuran puolesta. Harrasteryhmässä 2 kertaa viikossa tai useammin luistelevan tulee hankkia luistelupassi itse.  https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

 

JÄÄ
Harjoittelu jäällä muodostuu jokaisella tunnilla perustaitojen harjoittamisesta luistelijan tason mukaisesti alkeista vaativampiin liikkeisiin. Kaikilla tunneilla tehdään askel-, piruetti-, hyppy- sekä liukuharjoittelua.
Taitoluistelun perustaitoihin kuuluvat liuku, rotaatio, kääntyminen, käännökset ja painonsiirto. Näistä perustaitoidoista rakentuu jokainen taitoluistelun liike; hyppy, piruetti tai askel.
Lisätietoa jääharjoitusten sisällöstä eri tasoisilla harrastajilla löydät ryhmät -välilehdeltä.

 

OHEISET
Taitoluistelun harrastajien harjoitteluun kuuluu jääharjoittelun lisäksi myös vapaaehtoiset oheiset, jossa luistelijat harjoittelevat ikään sopivalla tavalla liikuntataitoja, fyysisiä ominaisuuksia sekä lajitaitoja. Oheisiin ei ole erikseen ilmoittautumista vaan niihin on mahdollista osallistua silloin, kun se perheen aikatauluun sopii. 
Osallistumalla oheisiin jäällä oppiminen on nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi oheiset ovat kouluikäiselle lapselle liikunnallisesti ja terveydellisesti hyödylliset fyysisen harjoittelun lisääntymisen myötä.

Harrastajiemme oheiset sisältyvät aina kausimaksuun. Oheiset pidetään keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Laurentius-koululla (kirkkokatu 6) . Lisätietoa paikasta.