Aikuisluistelijat

Aikuisluistelu - Opi taitoluistelun alkeet!

 

Aikuisluistelutunneilla opetellaan taitoluistelun alkeita ja nautitaan liikunnan ilosta! Tunneilla keskitytään perusluisteluun monipuolisten harjoitteiden avulla. Avoimen tason tunnin harjoitteet jaetaan aina alkeis- ja jatkotasolle, joten mukaan voi tulla kaikentasoiset luistelijat. Lisäksi jokainen harrastaja voi halutessaan asettaa itselleen henkilökohtaisen tavoitteen, jota lähdetään työstämään kaudella.

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta iloisessa ja kannustavassa porukassa!

Ryhmä harjoittelee torstaisin Lohjan jäähallissa klo 17.00-17:45. Osallistumismaksu on kevät-/syyskaudella 154 € + jäsenmaksu 30€. Osallisumismaksu ei sisällä vakuutusta.

Lisätietoja: lohjantaitoluistelijat@gmail.com

Ilmoittautumiseen pääset TÄÄLLÄ.

 

Uutuus! Aikuisten jatkotason tunti maanantaisin klo 17:15-18:00

Jatkotason tunti on tarkoitettu luistelijoille, jotka haluavat harjoitella yksöishyppy-yhdistelmiä ja kaksoishyppyjä sekä vaikeampaa askeltekniikkaa että -piruetteja.  (Ryhmä sopii myös yksöisakselin osaaville harrastajille).

Kaikille aikuisluistelijoille on lisätty harjoituksiin myös lajiohienen maanantaille klo 18:15-19:15.

 

Lisätreenit viikkoon avoimen tason aamujäällä


Aikuisluistelijoilla ja seuran ulkopuolisilla luistelijoilla on mahdollisuus osallistua Lohjan taitoluistelijoiden aamujäille!

Aamujäät ovat avoimen tason tunteja. Valmentaja helpottaa ja vaikeuttaa harjoitteet tason mukaan. Aamujäillä keskitytään askeleihin, eläytymiseen ja piruettitekniikkaan. Lisäksi tuntisuunnitelmaan on varattu aikaa omien tavoiteliikkeiden/ohjelman harjoitteluun. Lämpimästi tervetuloa aamujäille! :)

 
Aamujäät kevätkaudella

Aika: perjantaisin klo7-8  (19.1. - 15.3.)

Hinta: 10€/kertakäynti

Mikäli haluat ilmoittautua koko kaudeksi ol yhteydessä sähköpostitse: lohjantaitoluistelijat@gmail.com

Kertakäynti-ilmoittautuminen: Marjaanalle 040 9633329