Luistelukoulu

Tervetuloa luistelukouluumme kaudelle 2023

 

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja, kuten liukumista, peruspotkuja ja käännöksiä. Tärkeintä tunneilla on lasten viihtyminen ja luistelun riemu! Mukaan ovat tervetulleita 3-6 -vuotiaat tytöt ja pojat.

Harrastuksen aloittaminen

Aloittaessa harrastuksen luistelijalla on aina mahdollisuus kahden viikon kokeilujaksoon. Kahden viikon aikana pääsee kokeilemaan, onko luistelukoulu teille mieluinen harrastus. Ennen jäälle tuloa on kuitenkin tärkeää tehdä ilmoittautuminen. Huomioithan, että seuran tarjoama vakuutus luistelukoululaiselle astuu voimaan vasta ilmoittautumisen jälkeen.

Luistelukoulumme sisältää jää- ja oheisharjoittelua, lisätietoja alla:

JÄÄ
Jääharjoituksissa edetään kausisuunnitelman mukaan opetellen luistelun alkeistaitoja leikkien ja temppuratojen avulla. Tunnit sisältävät esimerkiksi kääntymistä, pysähtymistä ja liukumista sekä etu- että takaperin etenemistä. Lisäksi kauden aikana harjoitellaan pyörimistä ja hyppäämistä. Luistelukoululaiset pääsevät näyttämään kauden aikana opittuja taitoja seuran yhteisessä näytöksessä.

OHEISET
Luistelukoululaisten harjoitteluviikkoon kuuluu jääharjoittelun lisäksi vapaaehtoiset oheiset, jossa harjoitellaan tärkeitä liikuntataitoja ikään sopivalla tavalla. Oheiset sisältävät motoristen perustaitojen harjoittelua, kuten tasapaino-, liikkumis- sekä välineen käsittelytaitoja. Lisäksi oheisissa harjoitellaan akrobatialiikkeitä, kuten kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä.

Luistelukoulun oheiset sisältyvät aina kausimaksuun. Oheiset pidetään keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Laurentius-koululla (kirkkokatu 6). Lisätietoa paikasta. Oheisiin ei ole erikseen ilmoittautumista vaan niihin on mahdollista osallistua silloin, kun se perheen aikatauluun sopii. Osallistumalla oheisiin jäälläkin oppiminen on nopeampaa ja helpompaa.

 

Taitojen kehittyessä

Taitojen kehittyessä on mahdollista siirtyä kehitysryhmään (Liloihin) tai lisätä luistelukoulun harjoituskertoja kahteen. Myös seuramme valmentajat saattavat suositella henkilökohtaisesti siirtymistä Liloihin kauden aikana. Innokas luistelija saa lisää haasteita harjoitteluun, kun harjoituksia on useammin viikossa.

 

Syyskauden 2023 teemaviikot