Ohjeita vanhemmille

 

Toiminta jäähallilla

  1. Saavuttehan jäähallille hyvissä ajoin noin 20min ennen harjoitusten alkua.
  2. Luistimet ja muut varusteet voi vaihtaa joko katsomossa tai pukukopissa.
    Pukukopin numeron löydät sisääntulon info-taululta. Luistelukoulun pukukoppi on poikkeuksetta jäähallin alakäytävällä.
  3. Huomioithan erityisesti pienten luistelijoiden osalta mahdollisen WC-käynnin ennen harjoituksia. Ohjaajilla ei ole mahdollisuutta poistua jäältä tunnin aikana.
    WC:t löytyvät sekä katsomon ylätasanteelta, että pukukopeista.
  4. Ohjaajat ottavat luistelijat vastaan jään laidalla ja antavat luvan tulla jäälle.
  5. Paras paikka seurata harjoituksia on katsomon puolella. Opetuksen kannalta on parasta jos lapsi voi keskittyä omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.
  6. Vaihtoaition puolella kävely ja oleilu on kiellettyä, koska kenkien mukana kulkeutuva hiekka vaurioittaa luistinten teriä ja jäälle kulkeutuessaan on vakava turvallisuusriski. (Liikuntakeskuksen ohje)

Seura ei vastaa harjoitusten aikana kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.

 

Luistelukouluvihko

Luistelukoululaiset saavat itselleen luistelupassin, johon kerätään koko kauden ajan tarroja tai leimoja. Passi kannattaakin säilyttää vaikka luistimien kanssa samassa paikassa, jotta se olisi joka tunti mukana. Tarran saa aina tunnin jälkeen ohjaajilta.

 

Muutokset harjoitusajoissa

Muutokset harjoitusajoissa ovat mahdollisia. Seura ei vastaa meistä riippumattomista jääaikojen peruuntumisista. Ilmoitamme muutoksista aina seuran nettisivuilla osiossa aikataulut.

 

Teematunnit

Kauden aikana pidetään erilaisia teematunteja esim. kaveriluistelu, naamiaiset yms. Teematunneista ilmoitetaan erikseen.

 

Vakuutukset

Luistelukoulun 1 krt/vko kausimaksu sisältää alle 15-vuotiaille STLL:n luistelukoulupassin. Jos kuitenkin harjoituksia on 3 krt/vko (esim. 2jäätä + 1 jumppa), täytyy luistelijalle hankkia luistelupassin (vakuutuksellinen tai vakuutukseton) itse. Lisätietoa passeista löydät tästä

 

Luistelun lopettaminen kesken kauden

Mikäli luistelija lopettaa kesken kauden, on hänen tehtävä lopetusilmoitus. Lopettamiseen liittyvät maksuasiat löydät seuramme maksusäännöistä.