Infoa kevätnäytöksestä luistelijoille ja vanhemmille

16.4.2024

Päivän aikataulu

Kilparyhmät saapuvat hallille ajoissa tekemään tarvittavan verryttelyn. Jäällä verryttely aikaa on 15 minuuttia, jonka jälkeen käymme jokaisen ohjelmanumerot läpi. Jääaikaa on klo 13-14. 

Harrasteryhmät (luistelukoulu, Pluto ja Mercurius) pääsevät jäälle klo 14. Pidämme ohjatun lämmittelyn (noin 10 minuuttia), jonka jälkeen jokainen ryhmä käy ohjelman vielä läpi. Poistumme jäältä noin 14:40, jotta jää saadaan ajettua. 

Näytös alkaa klo 15. Ja kestää noin 1,5h. Jääaikaa on klo 16:30 asti.

 

Tässä jokaiselle ryhmälle ohjaajien viesti!

 

Pluto (harrastajat 10-17v) 

Teemana on auringon palvojat. Tarinassa olemme Aurinko-saarella. Pukeudu haluamallasi tavalla, mutta kesäiseen tyyliin. Esim kesämekko. Hiukset jätetään auki tai voi laittaa puoliksi kiinni. Jos on hiustenkiharrin, voi kihartaa hiukset. 

 

Mercurius (harrastajat 7-9v)

Teemana turisti päivä. Pukeudu kesäisesti, tai ota turisti rooli haltuun ja laita päälle shortsit, t-paita, sekä vyölaukku ja aurinkolasit. Jos löytyy voi laittaa lein kaulaan. Hiukset siististi kiinni.

 

Luistelukoulu 

Teemana on rantabileet. Musiikkina Madagascarista tuttu I like to move it. Voit siis pukeutua, joko rantabile teemaisesti tai eläinpukuun. Jäällä ollaankin harjoiteltu miten erilaiset eläimet liikkuvat, joten niistä voi valita oman suosikin. Esimerkiksi leijona tai seepra puku. Muistakaa kuitenkin pukeutua lämpimästi - sukkahousut ja pitkähihainen pukujen alle! Ota mukaan myös viltti ja toppatakki, jottai voi katsoa muiden esityksiä katsomossa :D

 

Aikuiset

Teemana "hieno illallinen". Pukeudu siis siisteihin "juhla" vaatteisiin. Esimerkiksi suorat housut, sekä jakku. Hiukset siististi, esimerkiksi nutturalle. 

 

Uranus

Teemana rantaloma. Pukeudu kesämekkoon. Sekä jos kotoa löytyy, ota mukaan rantapyyhe, uimarengas ja/tai uimalelu. Uimakellukkeet käy myös! Hiukset siististi kiinni tai aurinkohatun alle (jos löytyy). 

 

Saturnus 

Teemana lentokoneen lentoemännät. Pukeudu siis lentoemännäksi. Ryhmä voi itse päättää puvustuksen, mutta yhteinen teema! Muista pukeutua lämpimästi, ja laita puvun alle sukkahousut, sekä pitkähihainen. Hiukset nutturalle. 

 

Mars ja Jupiter

Teemana "saapuminen hotelliin ja matkalaukkujen purku". Pukeudu kesäisesti, sekä kaulaan hawaiilainen lei-koriste. Sekä rekvisiitaksi matkalaukku. Ryhmä sopii keskenään, miten hiukset laitetaan.

 

Venus

Teemana illallisshow. Pukeudu oman roolin mukaisesti. 'Miehet' pukeutuu suoriin mustiin housuihin ja mustaan t-paitaan. Naiset pukeutuu esimerkiksi kisapukuun tai muuhun sopivaan mekkoon. Naisille korkea poninhäntä, sekä höyhenkoriste (jos löytyy). 'Miehille' hiukset nutturalle, sekä hattu päähän (jos löytyy). 

 

Kevätnäytöksessä jaamme myös seuran kiertopalkinnot. 

 

Tämä on viimeinen kevätnäytös tässä seurassa, joten toivomme osallistumista jokaiselta. Saamme varmasti hienon shown pystyyn, kun yhdessä tehdään! Jaa siis mainosta eteenpäin, sekä osallistu talkootyöhön. Alla on linkki talkootaulukkoon, sekä buffatuomisiin. Jos on lisää kysyttävää ota yhteyttä omaan ohjaajaan! 

 

Talkootaulukko: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OiIgGi4HcqlJX5vh0xlRTV889Wd4MAreVevBj7AxD6U/edit?usp=sharing

 

Buffatuomiset: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QvIWbqo8H4xrq7-xuGIcSjignWE6bXn12Bl_nPjWrm4/edit?usp=sharing